osiguruvanje na imot osiguruvanje na motorni vozila osiguruvanje na stoki pri transport osiguruvanje pri nezgoda patnichko osiguruvanje osiguruvanje na zivot osiguruvanje od odgovornost
ekspozituri
osiguruvanja
zadolzitelni osiguruvanja
kompanii
referentna lista
chesto postavuvani prashanja
ОВЛАСТУВАЊЕ     ЗА НАС     КАРИЕРА ВО МОБИЛИТИ БРОКЕР     МАПА НА САЈТОТ     РЕГИСТАР НА БРОКЕРИ     КОНТАКТ    ЗА АМСМ
                                                                                                                                                                            Мобилити Брокер АД Скопје © сите права задржани          
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ
НАСЛОВ
ПОРАКА
 
Осигурително Брокерско Друштво
Мобилити Брокер АД Скопје


Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.54/3 Скопје
П.Фах.213
Тел  +  389 2 3181 400
+  389 2 3181 401
+  389 2 3181 402
Фах  +  389 2 3181 409
www.mobilitybroker.com.mk
info@mobilitybroker.com.mk

ЕМБС 6363067
ЕДБС 4030008031445
Сметка 210063630670107 НЛБ Тутунска Банка АД Скопје
Шифра на дејност: 66.01/4 посредување во осигурување
КОНТАКТ